Hlavní obsah

Dětské diváky potěšila kouzelná cesta kolem světa

Novinky, Eduard Žďánský

Pavel Kožíšek patří mezi nejznámější tuzemské kouzelníky. Mnoho diváků obětuje i několik hodin jízdy jen proto, aby viděli jeho představení.

Foto: Alex Žďánských

Kouzelník Pavel Kožíšek

Článek

Podobně se to mělo i s autorem těchto řádků. Jednalo se sice o vystoupení určené pro děti s názvem S kouzly kolem světa, přesto jsem neváhal je navštívit. Uskutečnilo se 12. června pro děti 1. stupně základních škol. Už při vstupu do Divadla kouzel Pavla Kožíška v Líbeznicích jsem věděl, že se mám na co těšit.

Pro děti byl připraven opravdu pestrý program, který trval přibližně hodinu. Pavel Kožíšek a jeho asistentka (Hana Mašlíková) předváděli na pódiu neuvěřitelné kousky. Velmi oceňuji zapojení dětí a vyučujících do programu. Celé vystoupení bylo pojaté v duchu cestování letadlem. Děti napodobovaly letadlo a přenášely se tak do jednotlivých míst světa.

I přesto, že se jednalo o program pro školy, pobavit se mohli i dospělí. Pavel i Hana vytvářeli zábavu, které podlehl snad každý ze zcela zaplněného sálu.

Po představení se Pavel Kožíšek i Hana Mašlíková s každou třídou vyfotografovali a každému dali snímek s jejich podpisem na autogramiádě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám