Hlavní obsah

Děti z „Trojky“ navštívily v doprovodu rodičů park Mirakulum

Novinky, Miroslav Knotek

Sobotní ráno 7. září patřilo rodičům a jejich dětem z plzeňského centrálního obvodu. Zájezd, který pro ně připravil Městský obvod Plzeň 3, sliboval den plný vzrušení. Cílem zájezdu byl zábavný park Mirakulum ve středočeských Milovicích.

Foto: Miroslav Knotek

Starosta David Procházka.

Článek

„Pro rodiče s dětmi z našeho obvodu jsme vybrali Milovice, kde je park o rozloze 10 hektarů plný zábavy a volnočasových aktivit. Dětem je zde, kromě jiného, k dispozici lesní hřiště, kontaktní ZOO, obří trampolíny, podzemní chodby a prolézačky,” informoval David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu, který spolu s místostarostou Ondřejem Ženíškem přišel pozdravit výletníky a předat jim malou pozornost na cestu.

„Letos je to již druhý zájezd rodičů s dětmi, který náš obvod pořádá. Při prvním zájezdu v červnu tohoto roku absolvovali zájemci zájezd na lipenskou Stezku korunami stromů, včetně otevřeného areálu Království lesa v sousedství stezky a v sobotu 14. září k nim ještě přibude zájezd do pražské zoologické zahrady,” doplnil Ondřej Ženíšek, místostarosta MO Plzeň 3.

Zájezdy pro děti jsou určeny do 15 let věku dítěte v doprovodu rodiče, popř. prarodiče. Podmínkou účasti je trvalý pobyt na MO Plzeň 3. Z kapacitních důvodů zde platí podmínka, že pro jedno nebo dvě děti je možný doprovod jedné dospělé osoby, v případě tří a více dětí je možný doprovod dvou osob.

Reklama

Výběr článků

Načítám