Hlavní obsah

Děti v Pilníkově se loučily se školním rokem

Novinky, Jaroslav Blažek

A již se zase pomalu blíží konec školního roku a tak opět přišel čas na tradiční školní akademii. Akademie se konala ve čtvrtek 18. června 2015 na sále nyní uzavřené restaurace Slunce.

Foto: Jaroslav Blažek

Školní akademie v Pilníkově

Článek

Již od 16 hodin se scházeli rodiče i prarodiče, aby zhlédli program, který si pro ně jejich děti připravily. Letošní ročník se konal ve znamení vody. Proto nás, po úvodním přivítání ředitelkou školy Mgr. Ilonou Skořepovou a starostou Pilníkova Miroslavem Klapkou, navštívily vodní víly, vodníci zde uspořádali sněm vodníků, nebo se děti koupaly ve vodě. Mezi těmito vodními živly jsme mohli zhlédnout řadu tanečních vystoupení dětí z různých ročníků místní základní školy.

Na závěr ještě "doplaval" starosta, aby se, spolu s paní ředitelkou školy, s diváky rozloučil. A protože akademie byla ve znamení vody, tak „skutečně“ připlaval s výbavou na šnorchlování – i s ploutvemi.

Na letošní ročník se přišlo podívat mnoho rodičů a sál byl jimi zcela zaplněn. Někteří rodiče museli i na balkón, protože dole na sále již nebylo místo. Všem návštěvníkům se vystoupení všech dětí moc líbilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám