Hlavní obsah

Deset let s Pardubickou 6

Novinky, Karel Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubická 6 pořádá v sobotu 14. října od 14.00 hodin oslavu svého jubilea v kulturním domě Hronovická v Pardubicích. K tomu si pozvala speciálního hosta - Novou Galánečku s Markétou Luskačovou a Kamilem Bartákem.

Foto: Karel Novotný
Článek

Obě kapely získaly v poslední době prestiž a popularitu na hudební televizi Šlágr, a proto se mohou posluchači těšit na skvělou zábavu. 

Pardubická 6 s kapelníkem Ladislavem Šauerem a zpěvačkou Lenkou Čejkovou má spolu s ostatními členy kapely velkou zásluhu na účasti při vystoupeních po celé naší vlasti hlavně s písničkami svých "dvorních" autorů Milušky Dvořákové a Rudy Berana, s největším hitem, který se hraje takřka na všech rozhlasových stanicích - Něžné konvalinky.

Důležitou osobností tohoto koncertu bude i moderátorka, na Pardubicku velice oblíbená Jana Trojanová, kterou veřejnost zná z účinkování v televizi, divadle i také při koncertech jako zpěvačku a moderátorku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám