Hlavní obsah

Den s dechovkou ve Skutči

Novinky, Karel Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Den s dechovkou ve Skutči bude na programu v neděli 20. října od 11.00 hodin za účasti domácí Šeucouské muziky, Libkovanky a Věnovanky.

Foto: Karel Novotný

Plakátek pořadatelů

Článek

Kulturní klub ve Skutči pořádá další ročník oblíbeného pořadu - Den s dechovkou. Tento pořad má svá specifika, neboť je pořádán ve velkém sále, kde je kolem dokola stolová úprava a tak zbývá hodně volného prostoru k tancování. Je tu také zajištěn kvalitní servis a občerstvení s možností teplých jídel, což kvitují hlavně návštěvníci ze vzdálenějších míst.

Letošní 12. ročník se uskuteční v neděli 20. října od 11.00 hodin. Tentokrát se zde představí domácí Šeucouská muzika s kapelníkem Josefem Skálou, jihočeská Libkovanka s kapelníkem Zdeňkem Benešem a čáslavská Věnovanka s kapelníkem Václavem Musílkem.

Možnost zakoupení vstupenek je v předprodeji na odboru Kultura a školství MěÚ Skuteč, v Turistickém informačním centru Skuteč a na portálu vstupenky.skutec.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám