Hlavní obsah

David Deyl vystoupí v sále Grandhotelu Pupp, jako host zazpívá Helena Vondráčková

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jedinečný hudební zážitek, a to spojení populární a vážné hudby v exkluzivním koncertu, nabídne 31. března v sále Grandhotelu Pupp v Karlových Varech David Deyl. Doprovodí jej Severočeská filharmonie Teplice za řízení Marka Štilce. Speciálním hostem bude Helena Vondráčková.

Foto: archiv autora

Jako exkluzivní host gala koncertu Davida Deyla vystoupí Helena Vondráčková.

Článek

Mladý zpěvák, který už na svém třetím a stále ještě aktuálním albu V ozvěnách spojil svůj pěvecký talent s vynikajícími filharmoniky, je znám svou autorskou invencí a sérií hitů nejen pro sebe.

Pod vedením dirigenta Marka Štilce si tak návštěvníci jarního koncertu v karlovarském Grandhotelu Pupp vychutnají hity jako Přísahám nebo Motýl bez křídel ve zcela netradičním aranžmá.

Na programu tedy bude klasický crossover i všechny zásadní písně hlavní pěvecké hvězdy, přičemž v roli exkluzivního hosta vystoupí Helena Vondráčková. Měla by zazpívat blok svých nejznámějších písní.

Se zpívajícím hitmakerem Davidem Deylem spolupracuje Helena Vondráčková několik let. Před třemi lety spolu absolvovali rozsáhlé koncertní turné a známé jsou i jejich dva duety Kousek tvého já a Čas dál nech spát. Na poslední zpěvaččino řadové album Touhy zkomponoval Deyl baladu Máš sílu vstát.

Reklama

Výběr článků

Načítám