Hlavní obsah

Další pětice finalistek v soutěži Sestřička roku 2013

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Hotelu Majestic Plaza Praha se uskutečnilo setkání dalších pěti finalistek Batist Nej sestřička, kam dorazila také herečka Eva Hrušková, Jan Přeučil, 2. nejkrásnější Muž světa Martin Gardavský nebo zpěvačka a modelka Lucy Junk.

Foto: Petr Mráček

Druhá soutěžní pětice Sestřička roku 2013

Článek

"Letošní ročník je velmi povedený,„ pochvaloval si oragnaizátor soutěže David Novotný akci, kde hlavním cílem je poděkování zdravotním sestřičkám za jejich náročnou a obětavou práci.

Českou asociaci sester zastupovala na setkání Anna Skalická, která je ráda za takovou příjemnou akci, kde se vyzdvihuje práce zdravotních sester, která je finančně nedoceněná. Martin Gardavský se fotil s finalistkami, ale bedlivým okem ho sledovala jeho přítelkyně Dennis z Brazlíie, která Martina hlídala, když viděla tolik sestřiček pohromadě.

Jan Přeučil v úvodu sestřičkám poděkoval za jejich náročnou práci, "čest vám všem!", zvolal a dostalo se mu velkého potlesku. Mezi pozvanými VIP osobnostmi byly i dvě dámy Eva Hrušková, kterou si mnozí pamatují jako první Popelku u nás a zpěvačka a herečka Lucy Junk.

Letošní finále se uskuteční 19. října v Náchodě, kde kromě Jana Přeučila zasedne v porotě Radim Uzel, Jan Cimický, Uršula Kluková, prof. Pavel Pafko, prof. Jan Pirk a řada dalších osobností.

Druhou pětici soutěžících tvoří tyto sestřičky:

Martina Šebestová - 42 let, Klatovská nemocnice, Klatovy, anesteziologicko-resuscitační oddělení

Marie Obrtlíková - 28 let, Nemocnice Na Františku Praha – interní oddělení

Martina Prchalová - 33 let, Fakultní nemocnice Hradec Králové – vedoucí sestra KARIM, Hradec Králové

Eva Karásková - 31 let, Oblastní nemocnice Náchod – oddělení chirurgie, Náchod

Kateřina Novotná - 36 let, Fakultní nemocnice Brno, staniční sestra – diagnostickoterapeutické centrum, Brno

Reklama

Výběr článků

Načítám