Hlavní obsah

Cyklozávod Milada v novém

Novinky, Hana Štrymplová

Už 4. května pokračuje sportovní seriál Milada Tour závodem Cyklozávod Milada.

Foto: Miladatour

Foto z předchozího ročníku.

Článek

Hned první květnový víkend čeká všechny nadšené bikery největší cyklistická akce na Ústecku. Tou nebude nic jiného než Cyklozávod Milada. Tradiční MTB maraton, který se koná již dvanáctý rok v bezprostřední blízkosti unikátního přírodního prostředí jezera Milada nedaleko Ústí nad Labem.

Cyklozávod Milada nabízí v letošním roce spoustu novinek. Láká na nové trasy, kategorii elektrokol, rozšířený doprovodný program, profesionální organizaci a ceny pro vítěze v celkové hodnotě přes 100 000 Kč.

V loňském roce vzali cyklozávod pod své křídla noví organizátoři a maraton se okamžitě zařadil mezi prestižní cyklistické akce na severu Čech.

„V letošním roce bychom rádi překonali dosavadní rekordní počet účastníků. Víme, že nároky závodníků se každoročně zvyšují. Závod je ale známý svou rodinnou atmosférou a od toho rozhodně nechceme upustit. Jsme si jistí, že dokážeme nabídnout velký zážitek úplně všem. Opět nás těší velký zájem hlavně o dětské kategorie a rodinné závody,” uvedl ředitel seriálu Milada Tour Michal Neustupa.

Závodníci v hlavních kategoriích si mohou vybrat z delší 50 km trasy nebo si zajet pohodových 25 km. Stejné trasy čekají elektrokola. Rodinné závody měří kolem 10 kilometrů.

Užijte si pohled na křišťálově čistou vodu jezera Milada i dechberoucí výhledy na Krušné hory nebo České středohoří. Tvořte spolu s námi Milada Tour.

Registrovat se lze online na www.miladatour.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám