Hlavní obsah

Cyklotréninky pro děti a dorost povedou profesionálové

Novinky, Martina Pospíšilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Cyklistický tým BMC SAVO Racing nově pořádá cyklistické tréninky pro děti a dorost z Hradce Králové a okolí.

Foto: Martina Pospíšilová
Článek

Mladí cyklističtí nadšenci tak mají příležitost si nejen zajezdit pod vedením zkušených bikerů a naučit se, jak správně ovládat horské kolo, ale také poznat nové kamarády a získat cenné zkušenosti.

Tréninky jsou vedeny profesionálními cyklisty Martinem Horákem a Tomášem Vokrouhlíkem, českými závodníky zaměřujícími se především na maratony horských kol a etapové závody. Pravidelně se účastní například závodů Brasil Ride nebo Titan Desert přes marockou poušť. Ženskou posilou je také Ilona Bublová, účastnice zimních olympijských her v Salt Lake City v běžeckém lyžování a závodů Mistrovství Evropy a světa na horských kolech.

Cyklistické tréninky jsou zdarma, konají se jednou za čtrnáct dnů, v lichých týdnech. Úterky v týdnech sudých jsou i letos věnovány závodům Hradeckého poháru. V areálu kolem rybníka Biřička budou pro děti nachystány zajímavé tratě, soutěže a hry.

Více informací zájemci najdou na www.bmcsavoracing.cz, www.hsk-cycling.cz, na Facebookové stránce BMC SAVO Racing nebo na mailu nadvornik.j@seznam.cz 

První trénink se uskuteční v úterý 9. dubna v areálu rybníka Biřička v Hradci Králové od 16 hodin. 

Reklama

Výběr článků

Načítám