Hlavní obsah

Čtrnáctou výstavu nejkrásnějších psů chystají v Jablonci

Novinky, Milan Krčmárik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liga na ochranu zvířat ČR Jablonec nad Nisou a útulek pro opuštěná zvířata Dášenka pořádají v sobotu 6. října u příležitosti Světového dne zvířat 14. výstavu nejkrásnějších psů.

Foto: Milan Krčmárik
Článek

Veterinární prohlídka soutěžících psů je na programu od 13 hodin, soutěž začne o hodinu později. Soutěžit mohou pejsci všech plemen, velikostí a stáří, voříšci, kříženci i "papíráci".

Do poroty usednou známé osobnosti nejen z Jablonecka a budou vybírat vítěze z těchto kategorií: Senior, Junior, Mini, Maxi, Sympaťák, Šikula, Rošťák, Cvalík, Hogo fogo, Voříšek z útulku, Dítě a pes, Pes press Jabloneckého deníku, Pes časopisu Psí kusy, Pes Star Dance, Pes psího salonu a vítěz 3., 2. a 1. místa o Jabloneckého voříška.

Útulek Dášenka je soukromou organizací a funguje pod záštitou Ligy na ochranu zvířat ČR. Majitelkami jsou Dagmar Holanová a Dagmar Kubištová. Maximální kapacita útulku je 35 psů a 25 koček.

Kontakt:

Liga na ochranu zvířat ČR, Útulek Dášenka, Lučany 627, Jablonec nad Nisou 468 71. Tel: 483 300 208, Mobil: 606 472 619, e-mail: lozutulekdasenka@seznam.cz, web: http://www.utulek-dasenka.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám