Hlavní obsah

Čtrnáct kilo nakradených ořechů ukryla žena do kočárku s batoletem

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Před drzou zlodějkou ořechů by zbledla celá veverčí kolonie, 28 balíčků oříšků je slušná zásoba nejen na zimu. Drzá maminka si zvolila za úkryt svého nehorázného lupu kočárek s dítětem. Možná se nejedná o její jedinou loupežnou výpravu, počínala si dost sebejistě.

Foto: archiv PČR Beroun

Zlodějka oříšků

Článek

"Berounští policisté pátrají po neznámé mladé ženě. V prodejně Penny Market v Berouně na sídlišti odcizila 28 půlkilových balíčků lískových oříšků, které z regálu postupně ukryla do dětského kočárku, ve kterém měla batole ve věku zhruba do jednoho roku. Následně z obchodu odešla bez zaplacení. Krádež zachytily průmyslové kamery a policisté mají k dispozici  fotografii," informovala tisková mluvčí PČR Beroun nprap. Marcela Pučelíková.

Škoda dosáhla částky 7000 korun. Dopustila se trestného činu krádež, za který jí v případě odsouzení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Jakékoliv poznatky vedoucí k jejímu ztotožnění přivítají policisté na Obvodním oddělení Beroun tel. 974 872 700 nebo na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám