Hlavní obsah

Crossband pokřtí v Jablonci své CD Acoustic

Novinky, Robert Schernstein

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Křest CD s názvem Acoustic se uskuteční v sobotu 3. listopadu od 19.30 hodin v klubu WOKO v Jablonci nad Nisou. Jeho kmotrou se stane Alena Vitová z kapely Berušky.

Článek

Česká kapela Crossband v sobotu splní přání svých fanoušků a představí v pořadí již třetí CD. Tentokrát zvolila kapela pro své album akustickou podobu a ukázalo se, že písním Crossbandu toto pojetí velice sluší.

Při nahrávání svých pop-rockových písní s příměsí folku, ska a reggae odložila bicí soupravu i elektrické kytary a nahradila ji cajonem a akustickou kytarou. Čisté piano a trubka v kombinaci s poutavými texty a rytmem, při kterých se nejedny boky zavlní, dolaďují pohodovou atmosféru alba.

Koncert se koná v rámci Postřižiny Tour 2012 po městech českých. CD Acoustic bude od listopadu v prodejní síti Bontonland v Česku i na Slovensku.

Křest CD Acoustic se uskuteční v klubu WOKO v Jablonci nad Nisou a jeho kmotrou se stane Alena Vitová  z kapely Berušky. I tato dívčí kapela z Jablonce večer zahraje především country písně ve vlastním podání. Uslyšíte úpravy skladeb od No Doubt, Dixie Chicks, Bee Gees nebo skladby, které jsou přímo autorské. Kapela Berušky, v cizině jezdící pod názvem Ladybirds, představí nové CD, které bylo natočeno na konci srpna 2012.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám