Hlavní obsah

CODE:MODE potěší příznivce netradiční módy

Novinky, Šárka Poláčková

Jestli jste příznivci netradiční módy, toužíte po novém kousku do skříně nebo jen nemáte dárky pod stromeček, tak právě pro vás je připraven (pod)zimní CODE:MODE 2010. A vy si v kalendáři vyznačte datum 26. až 28. listopadu, kdy se tato akce s mottem Ignorujte konfekci koná.

Foto: Šárka Poláčková

Oficiální plakát

Článek

CODE:MODE již tradičně nabídne propojení originální české a slovenské módy. Můžete se tak těšit na módní přehlídky, koncerty, workshopy, divadelní představení a na samotné tvůrce v rolích prodejců nabízejících širokou škálu oděvů, doplňků a dalších zajímavých kousků.

Organizátoři posouvají (pod)zimní CODE:MODE 2010 od předešlých akcí dál a nebojí se zariskovat. Nyní neváhali přesunout dění aktuální akce do prostorů v bývalém paláci Elektrických podniků v ulici Bubenská na stanici metra Vltavská, kde mimo jiné probíhal Designblok.

Na akci se můžete přijít pobavit, nakoupit nebo jen nadýchat svěží inspiraci od mladých tvůrců, kteří mají co nabídnout.

Svoji tvorbu zde představí například návrhářka Zuzana Veselá, obuvnická značka Novesta nebo Popular s autorskými tričky a mikinami. Dále nakladatelství Lipnik zaměřující se na komiks a Eliška Lhotská se svými moderními šperky vyrobenými z plexiskla a mnoho dalšího.

Po vyčerpávajícím programu naberte síly v Zóně, která je součástí doprovodného programu. Získá si vás různými workshopy, poklábosením u kafe nebo odpočinkovou místností Lenoch.

Velké plus je vstup na celou akci zdarma. I přesto si s sebou vezměte dost peněz na originální kousky, kterých není nikdy dost.

Pro více informací a podrobný program navštivte stránky CODE:MODE zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám