Hlavní obsah

Členka Kelly Family spojí svůj pražský galakoncert s vycházející hvězdou z Hlasu Česko Slovenska

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Kathy Kelly z legendární hudební skupiny Kelly Family vystoupí v sobotu 18. srpna v Praze v překrásné kapli Sacre Coeur. Jako hosta si Kathy přizvala Norberta Peticzkého, známého z Hlasu Česko Slovenska.

Foto: Milan Papežík

KATHY KELLY & Norbert Peticzky - "Good Neighbours Tour 2012" 18. 8. 2012 Praha / Sacre Coeur

Článek

Jedinečný charitativní galakoncert zažijí Pražané 18. srpna v kapli Sacre Coeur. Nepůjde o běžný koncert Kathy Kelly, členky populárních Kelly Family, ale o jedinečné spojení s mladým umělcem, který Kathy na galakoncertě doprovodí. Jím bude Norbert Peticzký, účastník soutěže Hlas Česko Slovenska a patron nadace Rakovina věc veřejná. Část výtěžku z tohoto koncertu poputuje právě této nadaci na výzkum protirakovinných léčiv v Olomouci.

„Rakovina mi vzala nejmilovanější osobu mého života, moji maminku. Aby toho nebylo málo, brousila si zuby taky na mou sestru Patricii, ta ale měla štěstí a rakovinu porazila,“ prozradila Kathy důvod jejího rozhodnutí podpořit nadaci.

Také Norbertovi vzala rakovina jednu milovanou osobu a tak je společný koncert s Kathy Kelly nemalou výzvou, jak se pokusit hudbou zabojovat proti této zákeřné nemoci.

Norbert si spolu s Kathy vystřihne hned několik duetů z tvorby The Kelly Family (An Angel, When the boys come into town a mnoho dalších) a tak si fanoušci této irské hudební kapely zavzpomínají na staré dobré časy.

„Norbert je charismatický umělec s plným hlasem, mám pocit, že přesně ví, co od umění očekávat - a právě proto jsem si ho vybrala jako plnohodnotného partnera mého koncertu. Za roky spolupráce s umělci si zvu hosty nerada, mám radši svůj vlastní umělecký prostor. Norbert mě ale přesvědčil o svých kvalitách, proto jsem neváhala,“ řekla Kathy o plánované spolupráci s mladým umělcem, který si do svého klipu k pilotnímu singlu Peklo milencov vybral neobyčejnou lokalitu, koncentrační tábor Terezín.

Vstupenky jsou v předprodeji k dispozici za 420 Kč v síti Eventim a za 460 Kč na místě.

www.kellys.wbs.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám