Hlavní obsah

Cizinec se záhadně zamkl v autě, ven mu museli pomoci násilím strážníci

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záhadným vniknutím do auta bez poškození zámků se zabývají policisté. Ti přijeli v noci do ulice k Vodojemu v Praze 5 na základě upozornění, že se někdo snaží ukrást auto. Nikoho nenašli, ale po zkontaktování majitele se ukázalo, že do auta kdosi cizí "natekl", aniž byly viditelné známky vniknutí.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Zahrabal se do hadrů

Ve středu krátce po půlnoci přijala městská policie oznámení, že se někdo snaží ukrást modré vozidlo typu pick-up. Během 3 minut byla hlídka z Prahy 5 v ulici K Vodojemu. V okolí auta se nikdo nenacházel, ani na něm nebyly žádné viditelné známky poničení, z vizuální kontroly nebylo patrné, že by se v něm někdo nacházel.

„Strážníci pro jistotu zkontaktovali také majitele, který se vzápětí dostavil a vozidlo odemkl. V zadní části se v koutě pod hadry ukrýval muž. Hlídka ho opakovaně vyzvala, aby auto opustil, na což nereagoval. Proto použila hmaty, chvaty, aby ho dostala ven. Následně mu byla nasazena ještě pouta,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. 

Pro podezření ze spáchání trestného činu byl osmadvacetiletý cizinec předán k dalšímu opatření Policii ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám