Hlavní obsah

Cizince v centru Prahy vysadili mimozemšťani, skončil na psychiatrii

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dlouhotrvající teploty vyvolávají nejen újmy tělesné, ale i zmatek v duši. Zdá se, že právě horko si pohrálo s cizincem, který tvrdil strážníkům, že je Kristus, jehož vysadili v Praze mimozemšťani. Z nějakého důvodu mu to policisté neuvěřili, to "Ježíše" rozčílilo a muže zákona nekřesťansky napadl.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Po druhé hodině nad čtvrtečním ránem vyslal dispečink Městské policie Praha autohlídku strážníků do Seminářské ulice, odkud došlo oznámení, že se neznámý muž dožaduje neoprávněně vstupu do hotelu. 

Ochranka hotelu strážníkům ukázala neznámého, který anglicky přesvědčoval policisty, že je Ježíš Kristus, kterého sem poslali mimozemšťani, jejich loď ho měla vysadit ve vedlejší ulici.

Po mužově vysvětlení strážníci přivolali záchrannou službu. Záchranáři se po zhodnocení situace rozhodli muže převést na psychiatrii. V sanitním voze však „Ježíš Kristus“ začal být agresivní. Napadal jak záchranáře, tak i hlídku Městské policie Praha.

„Strážníci proti němu zakročili, a i přes riziko pomsty mimozemšťanů, mu nasadili služební pouta. „Ježíš“ přitom jednomu ze strážníků „nekřesťansky“ naplival do obličeje a očí. Záchranná služba následně agresivního mesiáše převezla za asistence strážníků na psychiatrické oddělení jedné z pražských nemocnic. Z důvodu možného přenosu infekce se poplivaný strážník nechal ošetřit v nemocnici a posléze pokračoval ve službě,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. 

Reklama

Výběr článků

Načítám