Hlavní obsah

Chráněné dílny Kopeček zvou na den otevřených dveří

Novinky, Ludvík Klimeš

Chráněné dílny Kopeček, které v Bartošovicích v Orlických horách provozuje Sdružení Neratov, srdečně zvou na den otevřených dveří - uskuteční se v sobotu 1. července.

Foto: Vít Fikejzl

Chráněné dílny Kopeček

Článek

Chráněné dílny Kopeček se 1. července od 11 do 22.30 hodin otevřou široké veřejnosti. Návštěvníci budou moci nejen navštívit keramickou, košíkářskou i tkalcovskou dílnu, ale i zakoupit výrobky v útulném obchůdku.

Doprovodný program zahrnuje vystoupení hudebních skupin, řemeslný jarmark, představí se i jiné chráněné dílny, řemeslníci a prodejci.

Jistě přijde vhod i ochutnávka vín a pro děti skákací hrad a trampolína. Nebude chybět ani nabídka občerstvení po celou dobu konání akce.

Po celý den bude v centru obce možno také posedět a pohrát si nejen v nově vybudovaném tematickém odpočinkovém areálu pro děti i dospělé, ale i najít chvíli pro ztišení v kostele sv. Máří Magdalény s nádherným barokním interiérem, který odborníci nazývají Duše baroka.

Den zakončí ohňostroj ve 22.30 hodin.

Speciální noční autobusová linka s odjezdy ve 21.00 a 23.00 hodin do Rokytnice v Orlických horách, Kunvaldu a Žamberka je připravena posloužit všem, kteří přijdou nebo přijedou bez auta.

Další informace: www.kopecek.neratov.cz, www.ponoveceste.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám