Hlavní obsah

Chomutovští hokejbalisté zvládli náročný víkend

Novinky, Tomáš Hronek

Náročný víkend měli hráči hokejbalového týmu HBC Dandy Chomutov. V sobotu zajížděli na půdu dosud prvního týmu HBC Siad Bulldogs Bílina, kde uhráli velice slibný výsledek a v neděli se poprvé představili před domácí publikum a svou premiéru zvládli na jedničku.

Foto: Tomáš Hronek

Hráči HBC Dandy Chomutov při rozcvičce

Článek

V sobotu Dandy Chomutov zajížděl na horkou půdu první Bíliny. Ač tabulkově se před utkáním obě mužstva nacházela na opačných koncích tabulky, hráči Chomutova velice překvapili, když uhráli výsledek 2:2 po 45 minutách a padli až po samostatných nájezdech, kde byl šťastnější domácí klub.

V klubu došlo k několika změnám, takže všichni byli zvědaví, jak si klub z Chomutova povede. Klub posílil hlavně do útoku, kde získal tři zkušené hráče Dubáka a Hlinku a univerzála Minaříka. První zmiňovaný si připsal hned při svém prvním střídání gól.

V nedělním utkání hostili hráči Dandy borce z HBC Bazzy Děčín. Celé utkání se hrálo ve velkém tempu, první třetinu domácí srážela hra za hranicí pravidel. Ve druhé třetině, ale převzali iniciativu domácí hráči a díky třem brankám se ujali vedení, které si už bezpečně hlídali. Konečný výsledek 5:2 pro domácí, hattrickem se blýskl Dubák.

Zápas se odehrál před velmi dobrou diváckou kulisou, za což tým děkuje a zároveň zve na další domácí utkání hrané v sobotu 13. října od 10.00 proti HBC Kapitán Jirkov.

Reklama

Výběr článků

Načítám