Hlavní obsah

Charitativní koncert 12. prosince v Luhačovicích uvítá i Báru Basikovou

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo chce udělat dobrý skutek a udělat radost pod stromečkem dětem z domovů, neměl by chybět v neděli 12. prosince v Luhačovicích. V kulturním domě Elektra se uskuteční další ze série charitativních koncertů, které pořádá občanské sdružení Korunka Luhačovice.

Foto: Korunka Luhačovice

Patronkou charitativního koncertu je Bára Basiková.

Článek

Tradiční charitativní koncert, jehož patronkou je Bára Basiková, se v Luhačovicích uskuteční již pošesté. Začátek je v 18 hodin. Vedle zpěvačky se na pódiu objeví Leona Machálková, Leona Šenková, Michal Hudček a Kristýna Odložilová, Zdeněk Merta a Lenka Říhová. Třetí adventní neděli zasvětí dětem také Felix Slováček nebo Josef Alois Náhlovský. Večerem provede herec Petr Rychlý.

Součástí programu bude i Vánoční stromek snů, pod nímž své dárky objeví děti z dětského domova v Uherském Hradišti. „Každý, kdo bude chtít, může pod něj něco přinést. Nemusí to být jen hračky, ale třeba i školní pomůcky, pastelky, potřeby pro miminka nebo i sladkosti," přiblížila ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská.

Výtěžek z koncertu bude věnován nemocným a potřebným dětem ze Zlínského kraje. Sdružení Korunka Luhačovice už nyní má seznam žadatelů, kteří potřebují pomoci. Z výtěžku všech pořádaných akcí pomáhá konkrétním dětem, jejichž potřeby zástupci sdružení konzultují s odborníky, lékaři a rodiči.

„Stále ale vyzýváme všechny, kdo potřebují pomoc pro své handicapované či nemocné děti, aby se nebáli včas občanské sdružení kontaktovat,“ dodala Veronika Záhorská.

Celkem již Korunka Luhačovice rozdělila přes čtyři miliony korun. Jen během letošního roku uspořádala čtyři charitativní akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám