Hlavní obsah

Čeští šipkaři v Polsku bodovali

Novinky, Petra Kulhánková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek a sobotu probíhal v polské Legnici tradiční turnaj v moderních šipkách o Pohár Polska PUD, což je obdoba české organizace UŠO. Čeští šipkaři tvořili asi čtvrtinu přihlášených, ale co se výsledků týče, byli absolutně nejlepší a zabodovali ve všech turnajových kategoriích.

Foto: B. Uhříček

Michal Ulrich a Alexandr Mašek

Článek

V pátek byl na programu turnaj smíšených týmů. V něm bojoval jediný český zástupce, tým 40+ Trutnov, který se nakonec umístil na prvním místě.

Sobota patřila hlavním turnajům jednotlivců a turnajům dvojic. I zde byli čeští zástupci nepřehlédnutelní. Třetí místo v turnaji žen patří Lence Uhříčkové z TJ Baník Žacléř, stejně, jako Michalu Ulrichovi (DC Prima Česká Skalice) v turnaji mužů.

První místo a Pohár Polska vybojoval Alexandr Mašek z týmu Maséři Hradec Králové. Oba pánové potom společně vyhráli i turnaj dvojic.

Další třetí místo patří ještě Josefu Dlabovi z týmu 40+ Trutnov, který do turnaje dvojic nastoupil s polským partnerem Grzegorzem Jakubiakem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám