Hlavní obsah

Cesta do pohádkového lesa v Habartově

Novinky, Anna Kováčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společně s letošním ročníkem Habartovských toulek pořádali Habartovští pionýři třináctý ročník Pohádkového lesa, kterého se zúčastnilo 78 dětí s 59 rodiči. Na děti čekala na lesní cestě spousta soutěží, které si pro ně připravili pohádkové bytosti.

Foto: Anna Kováčová
Článek

Hned na začátku ukázaly svou zručnost u shazování plechovek. Dále po cestě narazily na sluj, kde přebýval drak. Děti měly za úkol si s drakem zahrát kuželky. Některé děti se draka bály, ale společně srodiči se jim to povedlo. Dále děti lovily rybičky, o kus dál pomáhaly mravenečkům posbírat poztrácená vajíčka, házely kroužky na cíl, skákaly v pytlích, poznávaly zvířátka podle kousku jejich kůže.

Na hřišti na Kluči si děti vyzkoušely všechny houpačky a mohly si také popovídat s pionýrským maskotem (pejskem Davídkem). Po absolvování všech stanovišť a prokázání statečnosti si děti vyzvedly u přerostlého trpaslíka glejt a malou odměnu.

Doufáme, že se dětem Pohádkový les líbil a těšíme se zase napřesrok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám