Hlavní obsah

Český Ramm-stein představí svou ohňovou show v Ústí nad Labem

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejlepších českých revivalů kapely Rammstein představí své show Na Kopečku v Ústí nad Labem. Návštěvníci zažijí nefalšovanou pyrotechnickou show, plejádu kostýmů a především zazní největší hity německé kapely.

Foto: Petr Štrympl

Ramm-stein.cz

Článek

Ramm-stein.cz patří k nejlepším revivalovým českým kapelám. Česká věrná kopie německé skupiny Rammstein koncertuje jak po naší vlasti i v zahraničí - např. na Slovensku, v Německu a Rakousku. Program čítá téměř dvouhodinový koncert s věrně odehranými skladbami, perfektně propracovanými kostýmy, choreografickou pódiovou show - nebudou chybět ohně a pyrotechnické efekty. Vystoupení zvýrazní charismatický zpěv Toma "Lindenmana".

Jejich hudba je opravdu živá, bez jakékoliv technické úpravy. Kapela prosazuje živou hudbu s nefalšovaným zpěvem s čistou němčinou, a proto má celé vystoupení ráz a údernost, která k Rammstein - ať již originálu, nebo jejich revivalu, neodmyslitelně patří.

Na pátečním koncertu v Ústí nad Labem tak uslyšíte skladby, které protínají celou diskografii Rammstein od roku 1995 až po současnost. Kapela Ramm-stein cz. se především snaží fanouškům německých Rammstein alespoň částečně vynahradit koncerty, které zameškali.

Úderný rammsteinovský večer začíná od 19 hodin. Jako předkapela vystoupí Empire. Pražská kapela, která je inspirována hardrockovým stylem 70. a 80. let v moderním kabátě s charakteristickým vysokým hlasem zpěváka Radka Kurce a projevem bluesové duše italského kytaristy Daria Sapienziho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám