Hlavní obsah

Český pohár pod Lysou horou

Novinky, Břetislav Boháč

Turistický oddíl mládeže TOM Lysáci uspořádal v sobotu 3. kolo "Českého poháru" v turistických závodech. Na startu se sešlo takřka 250 závodníků všech věkových kategorií. Počasí příliš nepřálo, neboť brzy po startu se pod Lysou horou v Beskydech spustil vydatný déšť, který řádně ztížil terénní běh.

Foto: Břetislav Boháč

Čekání na výsledky

Článek

Ale ani tato nepřízeň počasí závody nepřerušila, jen zkomplikovala práci rozhodčím na jednotlivých stanovištích a ztížila plnění jednotlivých úkolů. Přijeli závodníci z celé republiky, zajímavostí bylo i to, že závod absolvovali i zástupci z Německa a Finska.

Malenovický závod byl v letošní termínové listině již třetí v pořadí a mladí sportovci měli možnost ovlivnit především pohárové výsledky. V "Bílém poháru" soutěží žákovské kategorie, v "Červeném poháru" pak kategorie dorostenců a dospělých. Aktuální výsledky jsou zde: http://www.turisticky-zavod.cz/vysledky/rok_2012/pohar/CP3.html

Pořádající oddíl TOM Lysáci Malenovice v čele s Monikou Žídkovou za podpory obce Malenovice a střediska Křesťanské akademie mladých připravil závod na vysoké organizační i sportovní úrovni, za což zaslouží všichni velké poděkování.

Reklama

Výběr článků

Načítám