Hlavní obsah

Česká spořitelna otevře rekonstruovanou pobočku v Praze 4-Chodově

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká spořitelna otevře 30. října po rekonstrukci svou pobočku v Praze 4-Chodově.

Foto: Ivana Kvasnicova
Článek

Zajisté každý zažil okamžik, kdy něco hledal a nemohl najít. Stejný pocit měl každý, kdo přišel v minulých dnech do pobočky České spořitelny v Praze 4-Chodově.

Pobočka byla specifická tím, že měla otevřeno nepřetržitě od pondělí do neděle každý den. V současné době má ale zavřeno - v rámci zlepšení kvality služeb zde probíhá rekonstrukce. Naštěstí jen do 30. října, potom se zrekonstruovaná pobočka opět otevře.

Radost z nově zrekonstruovaných prostor kazí jen skutečnost, že Česká spořitelna nenašla odpovídající náhradu, takže provoz v sobotu a neděli poskytovaný touto pobočkou zůstal v této době bez náhrady.

Podle sdělení Kláry Pačesové z tiskového odboru České spořitelny bude v rekonstruované pobočce i nadále umístěn bankomat a noční trezor, v budoucnu zde bude take umístěn platbomat. Zachována bude klimatizace a televizní obrazovka s nabídkou produktů, čekající klienty bude informovat vyvolávací zařízení.

Výraznější změnou bude zvětšení prostoru pro čekání klientů a nová hotovostní přepážka, kde se klient bude moci posadit a vyřizovat si své záležitosti v pohodlí. "Přidáme také jedno nové pracoviště a zvýšíme tak kapacitu pobočky. Klienti zde budou moci využít kompletní škálu našich služeb včetně směnárny stejně jako před rekonstrukcí," dodala Klára Pačesová.

Reklama

Výběr článků

Načítám