Hlavní obsah

Česká Miss Earth Karolína Mališová si na karvinském zámku vychutnala vepřové koleno

Novinky, Milan Haluška

Nevšední a zajímavý program byl na úterý připraven pro třetí dívku letošní české Miss - osmnáctiletou Karolínu Mališovou. Nejprve sfárala do dolu ČSM ve Stonavě a poté ji čekalo přivítání hejtmanem Moravskoslezského kraje Miroslavem Novákem a karvinským primátorem Tomášem Hanzlem na zámku Fryštát.

Foto: Milan Haluška

Miss Earth Karolína Mališová (uprostřed) při servírování pečeného vepřového kolena, které snědla s chutí.

Článek

Na šachtě fárala osmnáctiletá opavská studentka střední školy poprvé. Doprovázel ji i její dědeček Jiří Kucharčík, pro kterého to byla taktéž premiéra

„Všichni nám tam říkali, že kdybych fárala pravidelně, podávali by tam lepší pracovní výkony,” smála se sympatická slečna.

Do pečeného kolena se pustila s chutí

Smysl pro humor a chuť k jídlu prokázala slečna Mališová stoprocentně. Primátor města Tomáš Hanzel pro ni totiž nechal na zámku připravit a naservírovat velké pečené vepřové koleno.

„Vsadil jsem se, že si dáte a že nejste z řady těch modelek, které nic nejedí. A nespletl jsem se,” smál se na setkání primátor Tomáš Hanzel.

Oba hostitelé se zajímali o další plány Karolíny Mališové, kterou čekají společenské i charitativní povinnosti, ale také za rok maturita a pak vysoká škola. Svěřila se, že by ráda studovala výživové poradenství nebo se věnovala sportovnímu managementu. Sama aktivně sportuje – držela například dorostenecký rekord ve skoku do výšky. Rozhovor na zámku se točil také kolem hokejového mistrovství.

Karolína se po setkání ochotně fotila a prohlédla si prostory zámku Fryštát.

Reklama

Výběr článků

Načítám