Hlavní obsah

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy si nyní užívají pacienti následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí

Novinky, Radka Miloševská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy si nyní užívají na oddělení následné péče v Nemocnici Valašské Meziříčí. Oddělení totiž pro zvýšení komfortu hospitalizovaných pacientů zakoupilo nový odšťavňovač, který se již po několika dnech stal nepostradatelným každodenním pomocníkem personálu.

Foto: archiv nemocnice

Personál díky odšťavňovači může pacientům nabídnout i jiný způsob podání ovoce či zeleniny než je běžné.

Článek

„Jsme rádi, že můžeme našim pacientům nabídnout i jiný způsob podání ovoce či zeleniny, než je běžné. Odšťavňovač umožňuje personálu nachystat nejen svěží a čerstvou šťávu z ovocných a zeleninových plodů, ale také udělat ovocné pyré, které mohou bez větších potíží zkonzumovat i pacienti, kteří mají potíž pozřít ovoce v původním stavu,“ hodnotí přínos pro nového odšťavňovače hlavní sestra valašskomeziříčské nemocnice Mgr. Jana Pelikánová. 

Nemocnice ve Valašském Meziříčí se snaží neustále zvyšovat kvalitu poskytovaných služeb a zlepšovat komfort pacientů. Na oddělení následné péče byla kromě nového odšťavňovače letos zakoupena také polohovací lůžka, včetně antidekubitních matrací v celkové hodnotě 1,8 miliónu korun, či nové elektricky polohovatelné lehátko určené k rehabilitaci.

Reklama

Výběr článků

Načítám