Hlavní obsah

Centrum pro seniory v Bakově nad Jizerou je na nové adrese větší i přístupnější

Novinky, Monika Čapková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denní centrum Jizera v Bakově nad Jizerou funguje téměř čtyři roky a pro velký zájem o práci a kurzy muselo sdružení změnit prostory. Původně obývalo budovu DPS. Nové místo je ale větší, přístupnější a blízko středu města. Snad přiláká i další zájemce a návštěvníky.

Foto: Monika Čapková

J. Černá a M. Friedrichová přestřihují slavnostně pásku.

Článek

Především dámy z Denního centra Jizera jsou novými a stylovými prostory nadšené. Nejinak tomu bude u každého, kdo si udělá čas a zastaví se buď na kus řeči, nebo podpořit tuto činnost nákupem nějaké drobnosti ručně vyrobené.

Dárek na poslední chvíli tu zaručeně seženete. Pod dohledem zkušených lektorek se seniorky (nejen místní, ale i z okolí) učí novým výtvarným technikám nebo samy ukazují, co umějí s háčkem či jehlicemi při háčkování či pletení. Vyrábějí kromě šperků, svíček, květináčů, tašek, košíků a mnoha dalších i malovaná skla a sklíčka nejrozmanitějších vzorů.

Nové místo DCJ slavnostně ve čtvrtek 5. září otevřela předsedkyně sdružení Marcela Friedrichová spolu s novou místostarostkou města Jaroslavou Černou. Po přestřižení stuhy se do nových a velmi příjemných prostor nahrnuly klientky DCJ a poseděly v družných rozhovorech a plánovaly, co vše se zde bude moci podnikat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám