Hlavní obsah

Cenná volejbalová remíza havlíčkobrodských volejbalistek na jihu Čech

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volejbalistky týmu TJ Jiskra Havlíčkův Brod si o víkendu udělaly výlet na Hlincovku nedaleko Českých Budějovic. Domů vezou body za jednu výhru.

Foto: Michaela Poláková
Článek

SK Hlincovka - TJ Jiskra Havlíčkův Brod 3:1 (24, -16, 22, 22)

SK Hlincovka - TJ Jiskra Havlíčkův Brod 0:3 (-20, -14, -24)

Týmy, které sousedí v horní polovině tabulky druhé ligy žen, odehrály spolu dva vyrovnané zápasy, kdy víceméně rozhodoval důraz i štěstí v koncovkách. První zápas rozhodla obrana domácích, která znervózněla útok brodských hráček, jež si pak nevynucenými chybami v závěru prohrály dobře rozehrané sety.

Ve druhém zápase brodské hráčky zpřesnily hru v útoku, přidala se i zlepšená hra v obraně a přes setbol soupeře ve třetím setu si nakonec vítězstvím 3:0 si upevnily páté místo v tabulce. Nejlépe zahrály Pešková na liberu a Jenčová na smeči, ve druhém zápase se prosadila i Lepešková, pochvalu za zlepšený výkon však zaslouží všechny hráčky.

Sestava TJ Jiskra Havlíčkův Brod: Poubová, Jenčová, Lepešková, Kohoutová, Lalálová, Matějková, libero Pešková - Benešová, Brečková, Báčová, Dohnalová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám