Hlavní obsah

Čarorejdění v Pallovce potěší děti i dospělé

Novinky, Bc. Iveta Šlajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Středisko volného času Radovánek v Plzni pořádá u příležitosti Noci čarodějnic akci pro děti i dospělé s názvem Čarorejdění. Akce proběhne 29. dubna od 15 hodin v přilehlém lesoparku u SVČ Radovánek.

Foto: Bc. Iveta Šlajerová
Článek

Akci zabezpečí interní a externí pracovníci. Každý si tu přijde na své. Pro děti je připravený bohatý program s 13 stanovišti s magickými úkoly, tvořivé dílny, soutěž o nej masku, čarokrámek, skákací hrad, motokáry, určitě zajímavé budou taneční a sportovní čarovstupy našich dětí ze zájmových kroužků.

Rodiče doprovázející své ratolesti budou moci strávit páteční odpoledne při příjemném posezení u ohně s buřty. Celým odpolednem bude provázet moderátor Stanislav Jurík.

Čarorejdění je novinkou a zajímavou akcí svého druhu v Plzni. Na jednom prostoru si můžete užít a vyzkoušet nejen spontánní aktivity, jako je skákací hrad nebo prolézačky, ale i kreativní tvoření pod vedením našich zkušených kolegů a lektorů. Vše si budete moci vyzkoušet a své výrobky odnést domů.

V rámci celého odpoledne všichni účastníci sbírají body na stanovištích a každý, kdo splní všechny úkoly, získává letecký průkaz pro čarodějnice. Vyvrcholením celého odpoledne a pódiového programu bude upálení čarodějnice a pečení buřtů. Program bude nabitý, nálada výborná, stačí jen přijít a užít si s námi spoustu zábavy.

Reklama

Výběr článků

Načítám