Hlavní obsah

Čarodějnice se slétnou do Holčovic

Novinky, Petra Veselá

Jedubaby toho nejodpornějšího vzezření a s těmi nejzvrhlejšími úmysly se slétnou na svých košťatech v pátek 26. dubna do holčovické restaurace Klára. Pokud máte pro strach uděláno, přijďte se na ně od 20 hodin podívat. Snad vám svými všemocnými čáry dopomůžou ke štěstí.

Článek

Asi se dá spíše ale předpokládat, že většina lidí na kouzla a čáry už v dnešní době nevěří. Inu dobrá, tak s pravdou ven! Za výjimečným setkáním, které se na páteční večer, noc, a dost možná i velice časné sobotní ráno chystá, stojí recesistický spolek Holčovičan.

„O tom, že se tady u nás v Holčovicích dokážeme bavit, se už přesvědčilo mnoho lidí. Tentokrát si náš spolek Holčovičan přichystal opravdu vypečenou zábavu a těm, kteří přijdou v pátek večer mezi nás, můžeme slíbit, že nebudou litovat,“ říká s potutelným úsměvem na tváři David Sztyper.

Čarodějnice v podhůří Jeseníků mají velkou tradici, a tak není divu, že si ke svému sletu vybraly i Holčovice. Že to bude ale hned místní hospoda, je prý pro některé velkým překvapením.

„Co na to říct? Asi slyšely o tom, že pivo ze zdejšího šenku skvěle osvěží. Což je tedy pravda, pokud můžu posoudit,“ přidala se do hovoru Veronika Sztyperová, která nepokazí žádnou legraci a neztrácí humor, ani když se venku honí všichni čerti.

Tentokrát to budou ale čarodějnice, a přestože ty do pekla nikoho nikdy neodnesly, je zde menší nebezpečí, že by eventuálně mohly někoho vyděsit svými nekalými rejdy.

Něco nám ale říká, že posilněné zlatavým mokem mohou vypadat spíše komicky, než strašidelně, a tak bude o zajímavou podívanou a neotřelou zábavu zaručeně postaráno. Jak jsme se navíc od organizátorů recesistického setkání dozvěděli, chystá se v Kláře dokonce jakási čarodějnická show a navíc - vstup na akci je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám