Hlavní obsah

Čarodějnice na Ladronce chystají spoustu novinek

Novinky, Veronika Schieblová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší a nejoblíbenější čarodějnický rej u nás se koná tradičně 30. dubna v parku Ladronka v Praze 6. Letos poprvé začínají Čarodějnice na Ladronce už v 10:30. Hvězdou oslav bude v letošním roce skupina Buty. Vstup zůstává zdarma.

Foto: Veronika Schieblová
Článek

„Městská část Praha 6 pořádá už 10. ročník Čarodějnic na Ladronce. Pálení čarodějnic spojené s bohatým programem prošlo za uplynulou dekádu velkým vývojem. A nejen proto, že se letos koná jubilejní ročník, přinášíme hned několik novinek,” zve na akci Roman Mejstřík, radní Prahy 6.

Připravená je spousta soutěží pro zájemce všeho věku. Pro malé i velké čarodějky a čaroděje v maskách proběhnou populární Miss Čarodějnice nebo závody Čarodějnice na kolečkách. Pro všechny tu bude výtvarná soutěž Vyrob si svou čarodějnici.

Novinkou mezi soutěžemi je obcházení workshopových stanovišť a plnění sportovních, hudebních nebo výtvarných úkolů. Mezi workshopy bude z čeho vybírat. Bude jich totiž mnohem více, než minulá léta.

Nově připravené je také Design City, kde si zájemci koupí např. originální autorské šperky, hračky, oblečení, doplňky nebo třeba designové nádobí.

Milovníky divadla určitě potěší Divadelní stan, další novinka, kde se budou během dne střídat loutková i hraná představení.

Návštěvníci samozřejmě nepřijdou o opékání špekáčků. Prvních tisíc návštěvníků navíc dostane buřt zdarma, k dispozici budou i napichovadla.

Večer na pódiu vystoupí En.dru, který pobaví děti i dospělé. Těšit se můžete na kombinaci beatboxu, zpěvu a kouzel s looperem. Třešničkou na čarodějném dortu bude však první letošní velký koncert známé skupiny Buty. Představí své nové album, ale nevynechají ani staré, známé hity.

Den plný čar a kouzel zakončí velký ohňostroj.

Čarodějnice na Ladronce se konají 30. 4. v parku Ladronka v Praze 6. Akce začíná v 10:30, končí ve 20:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám