Hlavní obsah

Bývalý zpěvák skupiny Iron Maiden Blaze Bayley se představí ve Valašském Meziříčí

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý zpěvák heavymetalové legendy Iron Maiden, Blaze Bayley vyráží na světové akustické turné, se kterým zavítá i do Valašského Meziříčí, kde se představí v doprovodu kytaristy Thomase Zwijsena 24. března od 19 hodin. Součástí koncertu bude vystoupení skupiny Iron Maiden revival.

Foto: Plakát koncertu

Blaze Bayley se proslavil jako frontman skupiny Iron Maiden.

Článek

Blaze Bayley vyrazil začátkem roku na světové turné Acoustic World Tour 2013, které odstartovalo v Jižní Americe. Na koncertní šňůře představí skladby z novinkového EP Russian Holiday, ale publikum nebude ochuzeno ani o mix starších hitů. Legendárního zpěváka kapely Iron Maiden celým turné provází vynikající holandský kytarista Thomas Zwijsen, se kterým Bayley úzce spolupracuje již několik let.

Thomas Zwijsen se jako kytarista podílel i na Bayleyho albu The King Of Metal a vydal a zkompiloval album s názvem Nylon Maiden, jenž obsahuje jedenáct skladeb Iron Maiden v neobvyklých aranžích akustické kytary. Součástí meziříčského koncertu, který je prvním z šesti plánovaných zastávek v České republice a jediným koncertem na Moravě bude také vystoupení revivalové skupiny Iron Maiden Revival.

Vstupenky na tento jedinečný koncert si můžete pořídit v Turistickém Informačním centru ve Valašském Meziříčí, v prodejně Hudebních nástrojů v Rožnově pod Radhoštěm a v sídlišti FrenMusic Agency ve Frenštátě pod Radhoštěm. Online prodej je spuštěn na eshop.alfedumusic.cz a vstupenky.kzvalmez.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám