Hlavní obsah

Bystřické školní radovánky se vydařily

Novinky, Miroslav Slaninák

Letošní školní radovánky, které proběhly 11. června, jde prohlásit za vydařené. I když nám opět zpočátku počasí nepřálo a trochu jsme i zmokli, nakonec se mraky rozestoupily a pustily k nám i sluníčko.

Foto: Mgr. Jan Čechura

žáci 9. ročníku

Článek

Úvodní část programu patřila našim dětem, které celou hodinu prezentovaly, co stihly nacvičit se svými pedagogy. Naši nejmenší vsadili na hity Michala Davida a oprášili zájem o kdysi nedostatková „céčka“.

K vidění byl horolezecký výcvik v Prachovských skalách, policejní manévry, nebo i vystoupení krále popu „Majkla“. Někteří se už viděli pod stanem na prázdninách, ale poněkud zapomněli, že mají malý stan.

Závěr patřil devátým ročníkům, které představily Sněhurku v moderním pojetí. Představili směs tanečních stylů z celého světa a díky tomu se podařilo Sněhurku (Sněhuráka) probudit. Jejich rozloučení se základkou se jim opravdu povedlo.

Další část programu vyplnila skupina CAFE ´80. Světoznámé hity v jejich podání nejednoho posluchače pohladily na duši a některé i roztancovaly. Večerní program, až do půlnoci, pak patřil diskotéce, nejen pro mladé.

Překvapení pro děti bylo ukryto na parkovišti za školou. Tady na ně čekaly atrakce, které měly zdarma. Mohly si užít dětskou manéž, řetízkový kolotoč, nafukovací super skluz anebo zaskotačit na 4 bungee trampolínách. Pro ty starší byl k dispozici skat mixer za zvýhodněnou cenu. Zatím jsou kladné ohlasy a tak u tohoto modelu zůstaneme i nadále.

Díky patří všem, kteří se nějakou měrou přičinili ke zdárnému průběhu letošních radovánek, ať už to jsou pedagogové, kteří nacvičili s dětmi vystoupení, nebo rodiče, kteří pomáhali s přípravami a úklidem areálu. A taky všem, kteří se postarali o to, že Vám u nás chutnalo a netrpěli jste žízni.

Těšíme se na Vás opět za rok, nebo už na další akci 27. srpna, kdy se uskuteční Den obce Bystřice s hvězdou večera Petrem Cmoríkem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám