Hlavní obsah

Budoucí rodiče se ve Zlatém jablku dozví, co škodí a prospívá plodnosti

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlaté jablko se ve čtvrtek 1. října stane první českou zastávkou edukačního projektu Turné plodnosti občanského sdružení Bocian. Návštěvníci centra mohou získat řadu informací o těhotenství, potížích s plodností, onkologických onemocněních a řadu rad a doporučení týkajících se plánování rodičovství.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

V České republice má v současné době každá šestá žena problém otěhotnět. A přestože moderní medicína stále častěji odhalí příčinu potíží, počet párů, kterým se nedaří počít dítě přirozenou cestou, stoupá. Jak plodnost zlepšit a chránit, co ověřit, kdy se nechat vyšetřit a podle čeho si vybírat odborníka, nebo centrum asistované reprodukce? Jaké jsou šance a skutečná úspěšnost přípravků, léčby nebo asistované reprodukce?

Odpověď na tyto a další otázky kolem těhotenství naleznou zájemci 1. října od 14.30 do 17.30 v hlavní galerii Zlatého jablka. Pro těhotné maminky i nastávající rodiče je připravena i řada dárků.

Zlaté jablko je jednou z pěti zastávek Turné plodnosti, které se koná v České republice od 1. do 16. října.

Více informací na www.bocianoviny.sk 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám