Hlavní obsah

Broumovský klášter zve na ochutnávku vín

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ochutnávka nejlepších českých a moravských vín s názvem Vinum & Cetera 2012 se uskuteční v sobotu 2. června od 13 hodin v broumovském klášteře. Odpolední hudební program zakončí diskotéka.

Foto: Agentura pro rozvoj Broumovska
Článek

Agentura pro rozvoj Broumovska pořádá přehlídku nejlepších českých a moravských vín pod názvem Vinum & Cetera 2012 v Benediktinském klášteře v Broumově. Ochutnávku doplní výklad Ing. Marka Babisze, hlavního sommeliera Salonu vín České republiky.

"Příjemné odpoledne na nádvoří broumovského kláštera, plného výtečných chutí a vůní, zpestří bohatý hudební program. Vrcholem bude vystoupení klarinetového uskupení CLARINET FACTORY s hostem Alanem Vitoušem," informoval Kamil Hušek z Agentury pro rozvoj Broumovska, o. s.

Veřejnou ochutnávku nejlepších českých a moravských vín doplní hudba, vystoupí ZUŠ Broumov (od 13.15 hodin), zahraje Mladý týnišťský big band (od 14.30 hodin) a Swing sextet Náchod pravidelně vystupující se zpěvákem Laďou Kerndlem (od 16 hodin). Na závěr zahraje Clarinet Factory & Alan Vitouš (od 18 hodin). Od 20 hodin bude na programu Jazzová diskotéka Ondřeje Kejzlara.

Reklama

Výběr článků

Načítám