Hlavní obsah

Brněnské infocentrum přichází s výzvou Staňte se průvodcem

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turistické informační centrum města Brna dává šanci těm, kteří chtějí ostatním ukázat nějakou část města po svém. Kdo tedy zná v Brně ulice, budovy, místa nebo příběhy, které považuje za zajímavé, ale dosud opomíjené, může se se svým nápadem přihlásit.

Foto: Jiří Smutný

Infocentrum na Staré radnici

Článek

Co musí adepti na průvodce splnit? Vymyslet vlastní prohlídku města a vyplnit příslušný přihlašovací formulář na webových stránkách www.ticbrno.cz.

„Chceme popis a název prohlídky, trasu, její délku a informaci, komu je určena. Zájemce musí také napsat něco krátce o sobě, pochlubit se jazykovými znalostmi a poslat své foto. Všichni na to mají čas do 3. března,“ uvedla k výzvě ředitelka TICmB Jana Janulíková.

Z návrhů budou vybrány ty nejlepší a od 6. do 19. března bude možné na stránkách www.ticbrno.cz hlasovat pro vybrané prohlídky. Ti, kteří se svými návrhy zaujmou a uspějí i v anketě, se stanou průvodci již od 1. dubna při akci Moje Brno. TICmB jim samozřejmě pomůže s organizací a propagací jejich prohlídky.

Reklama

Výběr článků

Načítám