Hlavní obsah

Brněnská Musilka zve na koncert pro všechny generace

Novinky, Hana Nehybová

Brněnské Nezávazné sdružení Armáda Špásy zve na páteční večer ve stylu Beatles. Vraťme se tedy o pár let zpět a pojdme si zatančit nebo se jen tak zaposlouchat a zavzpomínat, prostě se odreagovat od všedních starostí, na koncertě jedné z nejlepších Beatles revivalových kapel.

Foto: VilKa

Brněnští The Glass Onion to dovedou na svých koncertech pěkně rozjet

Článek

Brněnský Spolek pro záchranu Brouků, alias Beatles revivalová kapela The Glass Onion, zve své příznivce i obdivovatele svých liverpoolských vzorů na další díl legendárního pravidelného občasníku Big show na Musilce.

Pod tímto názvem se skrývá velmi příjemný koncert této ne zcela typické Beatles revivalové kapely, která vsadila na dokonalost hudebního projevu, ale jinak své slavné předchůdce nekopíruje a snaží se bavit publikum humorem pro ně typickým.

Jejich koncerty v brněnské Musilce, které většinou začínají songem A hard day's night, v překladu Perný den, což je pro páteční večer příhodné, navštěvují doslova všechny generace. Sál bývá tradičně plný mládeže a pokud se chtějí starší návštěvníci nebo rodiny s dětmi v klidu zaposlouchat do melodií snad nejznámější kapely všech dob, mohou využít posezení na balkoně.

Kapela The Glass Onion ( http://theglassonion.cz/ ) hraje již 18 let, a to stále v původním složení. Členy kapely jsou: Jakub Hustý (basová kytara), Robert Orsáček (zpěv, bicí), Pavel Rovnaník (zpěv, kytara, klávesy), Marcel Schüller (zpěv, kytara) a zvukař Filip Hustý.

Koncert se koná v pátek 28. ledna od 19 hodin v sále Lidového domu Musilka v brněnských Husovicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám