Hlavní obsah

Březnový Tančírek v divadle: od rockenrollu po punk

Novinky, Hana Vondrášková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na druhý divadelní Tančírek v letošním roce se mohou těšit všichni tancechtiví diváci ve čtvrtek 3. března v 19 hodin v Dílně. Herci zlínského divadla se na tyto večírky promění v muzikanty a zpěváky a spolu s nimi si všichni mohou zatančit a zazpívat známé hity.

Foto: Zdeněk Němec

Radovan a Petra Královi na únorovém Tančírku.

Článek

Mezi slavné songy, které zahraje divadelní kapela, budou patřit písně Bossa nova, Stokrát chválím čas, Slzy tvý mámy, C'est la vie, Roň slzy, Mackie Messer. Nový člen Tančírku Radovan Král zazpívá společně se svou ženou Petrou Královou duet Je nebezpečné dotýkat se hvězd.

Na taneční večírek, který moderuje herec Vojtěch Johaník, je symbolické vstupné - 100 Kč. Senioři a studenti zaplatí za lístek pouze polovinu.

Návštěvníci akce se mohou kromě manželů Králových těšit na zpěvačky Janu Drgovou, Markétu Kalužíkovou a Marii Vančurovou a zpěváky a muzikanty Tomáše Davida a Marka Příkazkého. Jako speciální hosté vystoupí Petr Chrastina, Jakub Malovaný a Pavel Vacek.

„Ještě pořád jste nebyli na Tančírku? Ale to děláte chybu. Hrajeme pro vás skvělé hity všech dob a žánrů - od rockenrollu po punk, od Kubišové po Visací zámek, od Beatles po Depeche Mode. A to všechno hrají a zpívají vaše oblíbené hvězdy naživo. Stačí přijít a můžete se svých hvězd dotknout. A když budete chtít být styloví, tak spolu s námi nalaďte v březnu svůj outfit do modra - protože modrá je dobrá. Let´s feel it blue!“ láká umělecká šéfka divadla a zároveň režisérka Tančírků Hana Mikolášková.

Další Tančírek se uskuteční 14. dubna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám