Hlavní obsah

Březnová Malostranská beseda ve znamení křtu alba Báry Polákové a oslav narozenin Vladimíra Mišíka

Novinky, Tomáš Kopečný

V březnu se fanoušci pražské Malostranské besedy dočkají například folk-rockového Trabandu, rockerů Vladimíra Mišíka & Etc a kapely Nová růže, písničkářky Radůzy či skupiny Portless. Na programu budou i dvě charitativní benefice.

Foto: Ája Dvořáčková

Jednou z hvězd, která v březnu vystoupí v Malostranské besedě bude i zpěvačka Radůza

Článek

Hned na začátku března bude hudební klub patřit herečce a zpěvačce Báře Polákové. Ta třemi koncerty pokřtí své album.

Opět po měsíci do Besedy dorazí oblíbená kapela Traband. Pokud jste ji tedy nestihli v únoru, máte nyní šanci v sobotu 5. března. Kdo tíhne spíše k rocku a rockovým legendám, v úterý 8. března u nás bude mít narozeninový koncert Vladimír Mišík & Etc a jste zváni na koncert kapely Nová Růže v čele s Vilémem Čokem a Otou Balážem. Ten proběhne ve středu 23. března.

Dvěma koncerty své příznivce rozhodně potěší zpěvačka a hudební skladatelka Radůza, která se svou kapelou vystoupí v Malostranské besedě 16. a 17. března.

Dalším lákadlem v březnovém programu hudebního klubu Malostranská beseda je koncert stále populárnější pop-rockové kapely Portless, která vznikla v roce 2012 kolem zpěváka Kryštofa Michala a dalších tří bývalých členů kapely Support Lesbiens.

V následujících týdnech jsou naplánované i dva benefiční koncerty. První benefice Honzy Roušara a jeho hostů se koná v neděli 6. března a bude pomáhat Českému svazu hemofiliků. Druhá proběhne ve čtvrtek 31. března ve prospěch Nadačního Fondu Modrá Rybka, který v rámci charitativní dětské soutěže TO JE HLÍNA staví školu v Indii. U nás proběhne její slavnostní vernisáž spolu s koncertem kapely The Fellas.

Reklama

Výběr článků

Načítám