Hlavní obsah

Bolek online. Tentokrát s Hanou Holišovou, Davidem Rotterem a Petrem Halberstadtem

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 24. dubna na FB Divadla Bolka Polívky a na Mall.tv od 18.15 hodin principál divadla s hosty již tradičně zpříjemní páteční večer. Diváky a posluchače osloví vyprávění o životě, veselé historky, inteligentní vtip a humor přicházející do jejich domovů z jeviště DBP.

Foto: DBP
Článek

Hosty Bolka Polívky budou tentokrát herečka a zpěvačka Hana Holišová, hudebník David Rotter a herec a režisér Petr Halberstadt.

Brněnskou rodačku Hanu Holišovou proslavily četné divadelní a seriálové role i vítězství v první řadě show Tvoje tvář má známý hlas. V roce 2013 získala Cenu Thálie za výkon v muzikálu Papežka uváděném v Městském divadle Brno.

S MdB spolupracuje také hudební skladatel David Rotter. Autora hudby k mnoha úspěšným divadelním představením a projektům návštěvníci Divadla Bolka Polívky znají také z představení Šašek a syn, ve kterém hraje po boku Bolka a Vladimíra Polívkových.

Petr Halberstadt je na scéně Divadla Bolka Polívky téměř jako doma. Hostuje zde například v inscenaci Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho, nejen jako herce na zdejším jevišti mohou diváci znát i jeho režie, například inscenace The Naked Truth – Odhalená pravda nebo Mindgame (Líbezné vyhlídky).

Přízeň oblíbenému divadlu za současné složité doby možno vyjádřit nejen sledováním živého vysílání, které je vysíláno bezplatně. Vítána je také jakoukoli finanční podpora na dárcovské platformě Donio.cz, kde má DBP vlastní sbírku – www.donio.cz/DivadloBolkaPolivky. Nově také zakoupením symbolické vstupenky na PŘEDSTAVENÍ O NIČEM na https://bit.ly/predstavenionicem.

Divadlo se zapojilo do celorepublikové akce na podporu kultury, která vznikla ve spolupráci prodejního systému GoOut a radní pro kulturu hl. města Prahy Hanou Třeštíkovou s cílem podpořit nejen umělce, ale především zvukaře, osvětlovače, techniky a další divadelní personál.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám