Hlavní obsah

Bohumínští fotbalisté Bosporu chtějí vítěznou rozlučku

Novinky, Lucie Balcarová

Naposledy v tomto kalendářním roce se bohumínští fotbalisté představí v zápase skupiny F Moravskoslezské divize domácím příznivcům. V sobotu 26. října od 14:30 hodin přivítají na trávníku hřiště v areálu Pavla Srnička nováčka z Frenštátu.

Foto: Pavel Čempěl

Poslední letošní zápas Bohumína s Frenštátem slibuje dramatickou podívanou.

Článek

Vzhledem k posledním výborným výsledkům by ovšem svěřenci trenéra Martina Špičky raději pokračovali v sezóně dál. Vyhráli totiž čtyři utkání za sebou, z toho poslední dvě dokonce na stadionech soupeřů.

Když Bospor na konci září nečekaně uspěl ve Frýdlantu a vzdálil se konečně nebezpečným dolním patrům tabulky, trenér prohlásil, že zápasy následujícího měsíce nastaví zrcadlo celé sezóně.

„Když zvládneme úspěšně říjen, tak to nebude špatné,“ tvrdil Martin Špička. A jeho parta si vzala koučova slova opravdu k srdci. Bohumíňáci porazili Havířov 2:0, v Bruntále si zajistili výhru 4:2 a před týdnem zvítězili i v Polance 3:1.

„Dva triumfy za sebou jsou příjemným bonusem, ovšem teď ještě potřebujeme vše stvrdit i doma proti Frenštátu. Pokud naši vítěznou sérii prodloužíme, tak budeme hodnotit podzim pozitivně,“ uvedl po duelu v Polance asistent trenéra Bosporu Patrik Poštulka.

Momentálně patří Bohumínským ve čtrnáctičlenné tabulce divize F sedmé místo s 19 body, po sobotním duelu s Frenštátem čeká mužstvo ještě poslední duel za týden na hřišti vedoucí Karviné B.

V sobotu ovšem do Bohumína nepřijede žádný vystrašený nováček. Loni Frenštát vyhrál regionální přebor a na úspěšné vlně se drží i v divizi. Beskyd má na kontě jen o bod méně než tým Bosporu, navíc má ještě odložený duel v Havířově k dobru.

V minulém kole porazili svěřenci kouče Artura Wojnarowského přesvědčivě 4:0 poslední Bruntál, a tak zápas slibuje dramatickou podívanou. Řídit jej bude sudí Marek Havlín z Velkého Beranova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám