Hlavní obsah

Bohumínské kino ruší kvůli poruše projektoru promítání

Novinky, Lucie Balcarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do středy 3. května ruší bohumínské kino kvůli poruše promítacího projektoru všechna filmová představení. Jeho obnova potrvá minimálně týden.

Foto: Pavel Čempěl
Článek

„Poruchu způsobila základová deska promítacího projektoru, která přestala fungovat. Bohužel se vyrábí pouze v Texasu, takže usilovně koordinujeme její dodání spolu se speciálním softwarem a samotnou instalací. Pokud se nic nezkomplikuje, mohli bychom začít znovu promítat už za týden. Našim návštěvníkům se za komplikace omlouváme,“ uvedl Karel Balcar, ředitel kulturní agentury K3 Bohumín, která kino provozuje s tím, že pořízení nových komponentů bude stát odhadem přes 100 tisíc korun.

Bohumínské kino K3 tak ruší dohromady osm představení, promítat se měly až do středy 3. května hned čtyři snímky Zahradnictví: Rodinný přítel, Minišéf, The circle a Loupež ve velkém stylu. O zrušené filmy však diváci nepřijdou. Kino jej uvede ve svém červnovém programu. Pokud si pravidelní návštěvníci zakoupili na některý ze zrušených snímků vstupenku, v pokladně kina jim za ni vrátí peníze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám