Hlavní obsah

Bílovec roztančí originální Dizgotéka

Novinky, Petra Veselá

Jedna z ojedinělých stylových akcí letošních prázdnin se chystá na tento pátek 2. srpna v Bílovci. Místní restaurace Na Špici ožije večer od 19. hodiny rytmy a melodiemi hitů především z let dávno minulých a neotřelou zábavou. Celý program nese trochu tajemný, ale za to originální název Dizgotéka!

Foto: Alice Slavíková

Ty největší hity dob minulých i současných do Bílovce přiveze známý DJ a moderátor Jirka Veselý.

Článek

Restauraci Na Špici v Bílovci najdete na ulici Dukelské, která se městem táhne jako červená nit. V podstatě vjedete do města, sjedete z kopce a jste u ní. Tento pátek večer tam slibuje opravdu originální atmosféru.

„Naším velkým cílem a přáním je, trochu si zavzpomínat na minulé století a u toho se skvěle pobavit. Atmosféru by měly umocnit především nestárnoucí hity z 60. až 90. let. Počítáme ale s tím, že dorazí všechny generace. Rádi bychom u nás přivítali každého,“ vysvětluje marketingová manažerka podniku Martina Chlebíková.

Hudebně zábavný večer je pojmenován Dizgotéka a má ambice stát se seriálovou záležitostí. Vždy po jednom díle každý první pátek v měsíci.

„To ale neznamená, že zabředneme do nějaké nudné šedi, to vůbec ne. Naopak, plánujeme každý večer s nějakým jiným nábojem. Kromě toho chystáme i speciální menu. Rádi bychom, aby u nás při tanečních výkonech nikdo nepadl hlady ani žízní,“ dodala s úsměvem Martina Chlebíková.

Za mixážní pult se postaví zkušený rozhlasový a televizní moderátor Jirka Veselý. Zdaleka tedy nepůjde o pouhopouhou tancovačku, ale také, jak nyní v Bílovci a okolí kdekdo očekává, o pořádnou prázdninovou zábavu.

„Byl bych potěšen, kdyby se z Dizgotéky stala v Bílovci tradice. Radost by mi udělalo také třeba to, kdyby se někomu podařilo najít doma nějaký kus dobového oděvu a ten si vzal na sebe. Já to tedy v plánu mám a snad mě v tom návštěvníci naší party nenechají samotného,“ uzavřel smělý plán Dj a moderátor Jirka Veselý.

Zda se v Bílovci podaří přimět uprostřed léta místní i přespolní vzpomínat, se ukáže již tento pátek večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám