Hlavní obsah

Beztíže oslaví na Valentýna 17. narozeniny

Novinky, Eliška Paulová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmnáctiny oslaví na valentýnskou středu 14. února Beztíže, specializované oddělení Domu dětí a mládeže Praha 3 – Ulita. Beztíže se zabývá prací s dětmi a mládeží vyrůstajícími v rizikovém prostředí.

Foto: Eliška Paulová
Článek

Akce, která je zdarma přístupná pro všechny návštěvníky, začne v 15 hodin v žižkovském klubu Beztíže, Na Balkáně 2866/17a. Vystoupí na ní mimo jiné formace Roma Boyz, tedy finalista soutěže SuperStar Jan Bendig se svým bratrem Marcelem. Oba pak zasednou v porotě pěvecké soutěže, které se může zúčastnit kdokoli z příchozích. 

V programu se představí také Kallos Stillos & Nelly nebo Řezi. 

„Kallos Styllos je náš klient z nuselského nízkoprahového klubu, který také provozujeme. Dlouhodobě se věnuje rapu. V klubu navštěvoval rapové workshopy, v současnosti se hudebně realizuje s vlastním projektem Younghood,“ uvedl vedoucí Beztíže Tomáš Klumpar . 

„Vystoupí spolu s naší další klientkou Nelly, která se věnuje zpěvu, docházela na hodiny zpěvu v Beztíži, zvítězila v konkurzu Idy Kelarové a zpívá s Českou filharmonií ve sboru Čhavorenge,“ doplnil Tomáš Klumpar.  

Řezi - tedy Tomáš Řezáč - se ve volném čase věnuje žonglování, jeho specializací jsou diabola. V nuselském klubu uspořádal v minulém roce tři žonglovací workshopy. Další připravil na středeční narozeninové odpoledne v žižkovské Beztíži, 

Další produkci obstará DJ Bica inside kru. Těšit se můžete i na fotbálkový turnaj o ceny. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám