Hlavní obsah

Běž a všem ukaž, že umíš řídit Brno!

• Aktualizováno
Novinky, Tereza Pojezná

"Jsi to ty ten druhej? Každej druhej vyletí u závěreček v autoškole. Chceš být první?"

Foto: Tereza Pojezná
Článek

Jsme studenti KISKu, tedy Kabinetu Informačních studií a knihovnictví na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně, a v rámci studia jsme prostřednictvím nekomerčního projektu reagovali na vysokou neúspěšnost žáků autoškol u praktických závěrečných zkoušek. V konečném důsledku může projekt Řídit Brno zvýšit i celkovou bezpečnost provozu města Brna, a proto je naším cílem jeho propagace.

K těmto účelům byl vytvořen metodický portál, na němž se nachází všechny výukové materiály. Jejich základ tvoří interaktivní mapa upozorňující na důležité značky a s nimi spjaté vhodné chování řidiče, či video tutoriály mapující trasy závěrečných praktických zkoušek v Brně. Video tutoriály sledují cestu z pohledu řidiče a jejich délka je ideální pro udržení koncentrace každého sledovatele.

Proč navštívit náš web? Protože byl vytvořen pro dobrou věc. Pro koho je určený? Nejen pro všechny žáky autoškol, kteří chtějí udělat vše pro získání řidičského průkazu, ale i pro všechny řidiče, kteří chtějí jezdit bezpečně po Brně.

Takže navštiv náš web a pak běž a všem ukaž, že umíš řídit Brno!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám