Hlavní obsah

Beskydy mají svou turistickou kartu

Novinky, Monika Konvičná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zimní dovolená v Beskydech se spoustou výhod pro každého a se spoustou fantastických zážitků. Letošní novinkou v turistické oblasti Beskydy-Valašsko je návštěvnická karta Beskydy Card, kterou jistě uvítají lidé, kteří se do Beskyd chystají poprvé, ale i ti, co se do Beskyd rádi vracejí.

Foto: DM TO B-V

Zimní dovolená v Beskydech

Článek

Beskydy Card je karta nabitá úžasnými zážitky, které si užijete s celou rodinou. Výhody se dají čerpat opakovaně po celých 12 měsíců platnosti karty. 

Jak a kde Beskydy Card získáte?

Kartu získáte zdarma při ubytování v Beskydech u smluvních ubytovacích partrnerů, které najdete na webových stránkách Beskydy Card. Stejně tam najdete seznam výhod, které můžete čerpat. Ten není konečný, průběžně se stále aktualizuje a rozšiřuje o další atraktivní zážitky.

V případě, že v Beskydech nejste ubytováni a do Beskyd jezdíte na den, můžete Beskydy Card zakoupit v některém z informačních center v Beskydech. Ke každé zakoupené kartě dostanete tištěnou brožuru s aktuální nabídkou zvýhodněných služeb. Karta se dá zakoupit také z pohodlí domova, přes e-shop na webových stránkách Beskydy Card. 

Reklama

Výběr článků

Načítám