Hlavní obsah

Beskydské Veseléto nabídne o víkendu zábavu pro děti i dospělé

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Statutární město Frýdek-Místek pořádá prostřednictvím kulturyFM tradiční Beskydské Veseléto plné akcí, které se konají v centru města. O nadcházejícím víkendu se pobaví děti i dospělí.

Foto: archiv magistrátu F-M

logo

Článek

V sobotu si mohou děti zalumpačit v areálu Sokolík u řeky Ostravice a v neděli se v nedalekém altánu v sadech Bedřicha Smetany pobaví zejména dospělí při vystoupení Stanley´s Dixies Street.

Den dětí Lumpíkov je na programu v sobotu 11. července od 10 hodin v areálu Sokolík. Připraveny budou netradiční aktivity pro celou rodinu - lukostřelba, kadeřnická show, airsoftová střelnice, maskoti Mickey a Minie, jumping exhibice, ukázka bojového umění, závody s kočárky, soutěže pro děti, trampolína. Vstup zdarma.  

Promenádní koncerty v sadech Bedřicha Smetany město obnovilo před čtyřmi lety a udělalo dobře. Tato akce je hojně navštěvovaná a má stále nové a nové příznivce. Koncerty se v altánu v parku u řeky Ostravice konají o vybraných letních nedělích od 16 hodin a trvají zhruba půl druhé hodiny. Pro příchozí je nachystáno posezení i občerstvení. Vstup zdarma.

12. července to v parku rozjedou Stanley´s Dixies Street   

2. srpna vystoupí Swing-Dixie vojenské hudby AČR Olomouc

16. srpna zahraje Dechová hudba Huťařka  

Informace o dalších akcích konaných v rámci Beskydského Veseléta . Další tipy na  portálu www.visitfm.cz, jehož prostřednictvím jsou návštěvníci lákání do Frýdku-Místku na dvojnásobnou porci zážitků.     

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám