Hlavní obsah

Beskydské informační centrum Frýdek-Místek opět vyráží mezi turisty

Novinky, Lucie Talavašková

Po prvním pilotním roce vyráží Beskydské informační centrum Frýdek-Místek opět mezi turisty. Návštěvníci statutárního města Frýdek-Místek a Beskyd se tak mohou setkat s mobilními informátory na kolech a nově i pěšky, kteří budou lákat na zdejší turistickou nabídku.

Foto: www.visitfm.cz

Návštěvníci Frýdku-Místku a Beskyd se mohou setkat na svých cestách setkat s mobilními informátory

Článek

„Loňský první rozjezd se nám osvědčil, proto jsme se rozhodli zařadit tuto aktivitu také v letošním roce. Mezi turisty jsme velmi vítáni a jsou rádi, že jim naši mobilní informátoři poradí. Naším cílem je oslovit i ty, kteří by si jinak cestu do našeho informačního centra nenašli,“ říká o této službě ředitelka Beskydského informačního centra Frýdek-Místek Monika Konvičná.

„Současně však ve městě oslovujeme i místní obyvatele, abychom pozvali například na významné akce, které se konají ve Frýdku-Místku,“ dodává.

Mobilní informátory mohou turisté poznat především podle výrazných zelených triček s označením Tourist Info. Do terénu vyjíždějí každý všední den v závislosti na počasí.

„Jelikož v pondělí většina turistů vyráží do hor, budou se naši informátoři pohybovat na turisticky významných místech v Beskydech i pěšky. Proto pokud je uvidíte v terénu, nebojte se je oslovit, určitě se vám budou snažit poradit a naplánovat další výlety,“ vyzývá Monika Konvičná.

V loňském roce se informátorům podařilo během jednoho měsíce provozu oslovit více než tisícovku turistů a rozdalo se téměř 1500 kusů propagačních materiálů. Mezi nejčastěji poptávané materiály byly cyklomapy, kalendáře akcí a brožury s tipy na výlety. Tyto materiály si mohou turisté vyžádat i v letošním roce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám