Hlavní obsah

Berounští kriminalisté řeší krádež devíti slepic

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berounští policisté řeší případ připomínající 30. léta minulého století, kdy policajti s šavlemi honili zlodějíčky po půdách a zahrádkách. V Nižboru někdo ukradl devět slepic! Musel se do nich zamilovat, protože pro jejich nabytí překonal řadu překážek.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Řádil jako tchoř v kurníku

Neznámý pachatel se v době od 11.00 hodin dne 25. září do 8.00 hodin 26. září v obci Nižbor-Stradonice vloupal do kurníku.

„Zloděj nejprve vnikl na volně přístupný pozemek, kde se pokusil přeštípnout visací zámek u kurníku, což se mu nepodařilo, proto přeštípl článek jistícího řetězu a vnikl dovnitř. Následně odcizil devět slepic (čtyři hnědé a pět černých), stáří asi půl roku, v celkové hodnotě 2250 Kč,” informovala mluvčí Policie ČR Beroun Marcela Pučelíková.

Poznatky vedoucí k ztotožnění pachatele lze oznámit na telefonní číslo 974 872 700. Není vyloučeno, že se zloděj bude snažit odcizené slepice nabízet k prodeji.

Reklama

Výběr článků

Načítám