Hlavní obsah

Benefiční ples na podporu spokojeného stáří

Novinky, Monika Čapková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občanské sdružení Spokojený domov působící na Mladoboleslavsku a Mnichovohradišťsku uspořádalo benefiční ples na podporu svých aktivit, které podporují seniory a jejich důstojné stáří v pohodlí domova.

Foto: Monika Čapková

Jakub a Martina

Článek

Spokojený domov pozval na sobotu 20. listopadu do příjemných prostor zrcadlového sálu v Domě kultury v Mladé Boleslavi své příznivce, sponzory a spolupracovníky, aby je nejen seznámil s projekty, které přichystal pro své klienty, ale hlavně proto, aby se všichni dobře pobavili. Celý večer pohotově moderoval herec Mladoboleslavského divadla Martin Hrubý a svým šarmem okouzlil nejednu přítomnou dámu.

Úvod plesu byl trochu netradiční. Na promítacím plátně byl představem klip upozorňující na možnost využití služeb Spokojeného domova, který je specialistou na domácí péči seniorů.

Jako první se pak na parketě představil a sál roztančil folklórní soubor Furiant s Českou besedou. Následovala hudební pasáž a opět taneční vystoupení a to v podobě orientálních tanečnic. Kdo by však čekal mladá děvčata ověšená cingrlaty a zvonícími penízky, hodně by se mýlil. Ne s těmi penízky, ale věkem účinkujících dam. Pod vedením Terezy Outratové secvičily seniorky poutavý program, kterému všichni rádi obdivně zatleskali.

A nejinak tomu bylo i v případě pěveckého vstupu. Ten se svou taneční partnerkou - baletkou Martinou předvedl mladý zpěvák Jakub. Nejprve potěšil melancholickou písničkou od Petra Hapky, následovala muzikálová ukázka a svůj vstup zakončil pak veselou Matuškovou písní Tuhle rundu platím já. Málokdo by hledal v mladíkovi takový hlasový potenciál, který každého návštěvníka uchvátil, obzvláště pak v kombinaci s krásnou baletkou.

Závěr plesu obstarala barmanská šou. Ze židlí zvedla všechny hosty. Zrovna jako kapela MBK, jenž provázela večerem po stránce hudební. Občanské sdružení Spokojený domov mohlo být se svým plesem spokojeno. Jen by jistě bylo dobré, kdyby takovou zajímavou akci navštívilo příště více lidí. Pobavila, potěšila, poučila a brala za srdce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám